Мъжът, убил жена си пред детето й: Бях Ядосан

Крими

04-05-2018, 18:52

Снимка:

FreeImages/ Mario Alberto Magallanes Trejo

Автор:

Ани Валентинова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Брутално убийство-мъж намушка жена си пред детето й

Жертвата се измъкнала от клопката, но той я догонил и нанесъл фаталните удари

"Бях ядосан, съжалявам много". Това заяви пред съда Живко Запрянов, който уби по особено жесток начин жената, с която живее на семейни начала. Преди дни, след скандал между двамата, мъжът извадил нож и наръгал няколко пъти жена си. Кървавата драма се разиграла пред очите на 7-годишното дете на жертвата.
Днес Хасковския окръжен съд реши, че Запрянов остава в ареста. Деянието се характеризира с висока обществена опасност. Обвиняемият има лоши характеристични данни и има опасност да се укрие или да извърши друго престъпление, изтъкнаха от прокуратурата.
В съдебната зала стана ясно, че той и младата жена се скарали в нощта преди убийството. Запрянов взел нейни пари и ги изхарчил за алкохол. Тя се разсърдила и не се прибрала у дома. На следващия ден мъжът отишъл на нива, където тя работела. Убийството станало пред очите на други двама работници. Те се опитали да го спрат, младата жена се отскубнала и побягнала. Живко обаче заплашил другите мъже с ножа и те се отдръпнали. Тогава той догонил жертвата си и продължил да нанася удари с ножа.