„Берое” U19 с две поражения от „Черноморец” в Елитните групи

Спорт

05-05-2018, 12:05

Снимка:

beroe.bg

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

„Берое“ се подготвя за мача с „Верея“

Въпреки загубата старозагорци остават на трето място

„Берое“ U19 отстъпи с 2:3 на „Черноморец“ в среща от 25-я кръг на Елитната група. Срещата се игра в Бургас, а домакините стигнаха до успеха едва в края на мача. И двата гола за „зелено-белите“ бяха дело на нападателя на „Берое“ U16 Христо Пенев, за когото това е едва трети мач при юношите старша възраст и втори като титуляр.

Двата тима на няколко пъти си разменяха водачеството в резултата след като „Черноморец“ поведе с 1:0 през първото полувреме. Играчите на Берое обаче изравниха и поведоха с 2:1. Последва ново изравняване от домакините за 2:2, преди в края на срещата да бъде оформен крайният резултат.

В следващия кръг Берое е домакин на Дунав, мачът е на 7 май от 16:30 часа на Спортна база „Берое“.

Поражение от „Черноморец” записа и „Берое” U15. В изтеглен мач от 19-я кръг на първенството на Елитната група до 15 г., тимът, воден от наставника Сидер Димитров отстъпи с 1:2 като гост. Поражението е четвърто за „зелено-белите” за този сезон.

Въпреки загубата старозагорци остават на трето място в класирането с 34 точки. В следващия кръг „Берое” U15 e домакин на „Локомотив” (Пловдив), мачът е на 12 май от 11 часа на Изкуствения терен над стадион „Берое“