Слънце на 6-ти май по Северното Черноморие

Животът

05-05-2018, 18:50

Снимка:

pixabay.com

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Времето днес

Времето ще става за плаж

В неделя, 6 май, над Северното Черноморие ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 21°-24°. Температурата на морската вода е 16°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
До полунощ все още на отделни места, главно в планинските райони ще има краткотрайни превалявания и гръмотевична дейност, след което явленията ще затихнат и купестата облачност ще се размие. През втората половина от нощта над по-голямата част от страната ще е предимно ясно. Минималните температури ще бъдат между 11° и 16°.
Утре ще преобладава слънчево време. Около и след обяд и преди полунощ над Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На много места, главно в Западна и Централна България ще има краткотрайни, в отделни планински райони интензивни валежи, придружени с гръмотевици. Възможни са градушки. Ще се усили североизточният вятър, в източните райони ще е до умерен. Температурите ще започнат да се понижават, но все още ще са по-високи от обичайните. Преобладаващите максимални ще бъдат между 24° и 29°.