"Секс, наркотици и рокендрол" в Club "The Maze"

Добрич Лайф

07-05-2018, 13:45

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Le'Push гостуват тази вечер в The Maze

"Контрол" забиват в "The Maze"

На 11 май от 22.00 часа

“Секс, наркотици и рокендрол” продължава обиколката си! Подготвили сме за Вас един по-различен купонджийски прочит на пиесата на Ерик Богосян. Образите оживяват на сцената, представени от актьора Милен Димитров, а момчетата от бандата ще се погрижат за градуса на настроението с незабравимите парчета от 60те.
Милен Димитров е завършил НАТФИЗ в класа на проф. Стефан Данаилов. Известен е с ролите си в моноспектаклите „Лазарица” от Йордан Радичков, 2004 год. и „Антихрист” от Емилиян Станев, 2012 год. Режисьор е на спектакъла "Излезе ангел от мъглата" по Пьотр Гладилин, 2016 год. Негови късометражни филми са участвали в международни кинофестивали в Кайро, Москва, София и др. Верен на бунтарския си дух и на идеализма от 60те години, в “Секс, наркотици и рокендрол” той представя шест колоритни образа от пиесата.
Бандата: Милен Димитров - монолози и вокал, Петър Георгиев – вокал и китара, Йордан Борисов - ударни, Димитър Хараламбиев - бас.
Текстовете: Ерик Богосян е роден в Бостън, живее в Ню Йорк. Печелил е два пъти наградата “Оби”, има Сребърна мечка от Берлинския филмов фестивал, както и награда “Драма деск”. Някои от текстовете ще ви разсмеят, други ще ви накарат да се позамислите. Както сам авторът казва:
"Пиша за онези неща, които не мога да разбера. Монолозите в “Секс, наркотици, рокендрол” са публичният ми размисъл върху конфликтите в моя живот. Те са опит да уловя неприятните черти на собствената ми личност и да ги извадя на всеобщ показ. “Секс, наркотици, рокендрол” е провокиращо заглавие. То обещава весели и вълнуващи преживявания. Надявам се да ви хареса.”
Ерик Богосян