50% намаление на билетите в Младежкия театър срещу карта за градския

Животът

08-05-2018, 13:57

Снимка:

bnt.bg/ кадър

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

ЦГМ: С карта за градски на театър

Билетите за отстъпка се намират в пунктовете за продажба на Центъра за градска мобилност

50% намаление на билетите в Младежкия театър се предлага срещу карта за градски транспорт, предават от БНТ. Кампанията „Спирка Младежки театър“ дава възможност на всички пътници с редовни карти за градски транспорт за срок от 3, 6 и 12 месеца, както и на пътуващите с пенсионерски, ученически и студентски карти да ползват намалението на билета.

Билетите за отстъпка се намират в пунктовете за продажба на Центъра за градска мобилност, както и на касата на Младежкия театър на бул. „Княз Ал. Дондуков“.

"Мисля, че особено младите хора ще обърнат специално внимание на тази възможност като по този начин изпълняват две важни цели - от една страна да намалят вредните емисии във въздуха по този начин. И от друга страна разбира се да се възползват от възможността да посетят младежкия театър с прекрасните представления и най-вече с изключително талантливите млади актьори на България", коментира столичният кмет Йорданка Фандъкова.

"Можем да забележим по трамваите, метрото, навсякъде как мисълта за изкуство се губи като с ме забили в телефоните си и е много хубаво да се правят такива кампании, защото според мен това освен хората, които така или иначе ходят на театър и това за тях е една полезна отстъпка, приобщава все повече хора", обясни актьорът от Младежкия театър Николай Желев.