УНСС домакин на форум "Кариера 2018"

Животът

10-05-2018, 09:39

Снимка:

УНСС

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Кариера УНСС” 2018 се организира за втора поредна година

Студентският съвет при УНСС, заедно с Rabota.bg и с подкрепата на Междууниверситетския център за развитие на кариерата, организират „Кариера 2018“. Това съобщиха от пресцентъра на УНСС.

Събитието ще се проведе във фоайето на УНСС. Във форума, който ще бъде открит в 10 часа в Голямата конферентна зала, ще участват ректорът проф. д.ик.н. Стати Статев, Бисер Петков, министър на труда и социалната политика, и Кристиян Маджуров, председател на Студентския съвет.

„Кариера УНСС” 2018 се организира за втора поредна година. През 2017 г. повече от 6 000 студенти посетиха форума и се срещнаха с HR специалисти от близо 40 фирми. Тази година изложението отново ще даде възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие, да се срещнат с компаниите - лидери в различните сектори и да открият своето ново работно място или стажантска програма. В рамките на “Кариера УНСС“ 2018 са предвидени презентации и workshops на топ компании. Студентите, търсещи работа или стаж, ще могат да представят своите CV-та на предпочитаните от тях компании, както и да проведат кратки интервюта с представители на HR отделите им.