Колоездач прегази дете в Южния парк и избяга

Крими

10-05-2018, 15:50

Снимка:

Facebook

Автор:

Мариана Толева

Всичко от Автора

Малкото момиченце е пострадало тежко

Млад мъж e блъснал малко момиченце в Южния парк в София и е избягал. Детето е със счупена ръка и крак и е настанено в болница. За неприятната случка разказва бащата на детето Мирослав Джоканов. Във Фейсбук той е публикувал снимки на колоездача и призовава, ако някой го познава да се свърже с него или с 4 РПУ в столицата.

Бащата е подал сигнал до полицията и следствен екип работи усилено по случая.

 „Също така се обръщам към колоездачите: Хора, в Южния парк гъмжи от дечица и родители. Моля ви, не карайте като обезумели по алеите“, призовава още Джоканов.

След публикацията на бащата последваха хиляди споделяния във Фейсбук и стотици коментари на възмутени хора. „Това е голямо притеснение и за мен от известно време! Децата са пълни с енергия и жажда да опознават света около себе си и е почти невъзможно да ги спрем... а и не е редно. Мили колоездачи, моля ви пазете ги, те не могат да се пазят сами и да са постоянно за ръчичка, особено в парка!!!“, гласи един от коментарите. Друга майка споделя: „Наскоро получих забележка от двойка колоездачи в същия този парк - "Гледайте си детето!".... Това е недопустимо! Аз съм до него, а те връхлитат... Няма мярка, това е проблема...“