Пол Погба е близо до ПСЖ

Още три европейски гранда го искат

Мениджърът Мино Райола е предложил своя клиент и халф на Манчестър Юнайтед на четири европейски гранда - ПСЖ, Реал (Мадрид), Ювентус и Манчестър Сити, съобщава "Дейли Рекърд".

Агентът на френския национал е влязъл в контакт именно с тези клубове, защото смята, че те имат възможности да привлекат Погба и имат интерес да го направят. Още от началото на годината са стартирали разговори с клубовете, след като се появиха информации за конфликт между Жозе Моуриньо, Погба и Райола.

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола призна преди време, че Погба е бил предложен на клуба през зимата, но испанецът е отхвърлил тази възможност заради високата трансферна сума. Изпълнителният директор на Ювентус Джузепе Марота пък през миналия месец заяви, че връщането на Погба на този етап не е тема за тима. Най-голям интерес изглежда проявява ПСЖ, след като бившият играч на тима Максуел вече е част от щаба, а той бе клиент на Райола.

Наскоро Погба заяви, че няма проблем с Моуриньо и се чувства добре в Манчестър, но въпреки това спекулациите за негово напускане не спират. Според последните слухове Специалния е информирал ръководството, че французинът може да бъде продаден при добра оферта.