Говори майката на мъжа, блъснал дете с колело

Животът

16-05-2018, 13:25

Снимка:

nova.bg/ кадър

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Велосипедистът, който помете малко дете в парка, е в ареста

В шока си той не е могъл да вземе адекватно решение, уплашил се е и затова си е тръгнал

За Нова Телевизия говори майката на човека, прегазил с колело малко дете в Южния парк в София. Преди дни 24-годишният Борислав Миланов блъсна с велосипеда си момиченце на една годинка. Детето беше прието в "Пирогов" с тежки наранявания, а мъжът, който първоначално избяга от мястото на инцидента, впоследствие сам отиде в полицията и бе задържан.

Майката на Борислав, която в момента се намира във Франция, потърси Нова Телевизия с искане за право на отговор. „По разказа на сина ми, детето внезапно се е появило пред него. Той не е имал време за реакция. Слязъл е от колелото, видял е, че майката качва детето в количката. Не е предполагал, че има наранявания”, разказа майката.

По думите й Борислав е получил множество обиди и заплахи. „За да избегне по-голям конфликт, е решил да тръгне. След като разговаря с мен, двамата решихме да отиде в полицията, за да се предаде”, поясни още майката.

Тя допълни, че в шока си той не е могъл да вземе адекватно решение, уплашил се е и затова си е тръгнал. Отрече да се е укривал. „В готовност сме да окажем всякаква помощ на родителите на детенцето”, каза още тя.