Бенямин Нетаняху танцува „пилешкия танц“ с победителката от Евровизия (ВИДЕО)

Арт и Стил

17-05-2018, 14:05

Снимка:

КАДЪР/YOUTUBE

Автор:

Марияна Толева

Всичко от Автора

Премиерът получи подарък от Нета – близалка под формата на пиле

Израелският премиер показа танцувалните си умения, като изигра „пилешкия танц“ заедно с певицата Нета Барзилай. Нетрадиционният танц, стана известен именно от музикалния конкурс заради движенията, които прави певицата, докато изпълнява хита си „Toy”. Необичайните звуци, които издава по време на изпълнението са причина и самата песен да е известна като „пилешката песен“.

Пилешка или не песента донесе голямата награда на изпълнителката на тазгодишното издание на Евровизия и тя бе лично посрещната от израелския премиер и съпругата му. Двамата поздравиха младата изпълнителка за победата и изразиха задоволство, че следващата Евровизия ще е в Йерусалим.  Нета пък подари на премира и съпругата му близалки във формата на пилета.

След срещата двамата с Нетаняху изпълниха и танца. Всъщност още в събота преди заседание на кабинета Нетаняху изпълни за първи път „пилешкия танц“.

Победата на Нета на музикалния конкурс е наситена и с голяма символика. Тя дойде в дена, когато Израел празнува Деня на Йерусалим, и един ден преди откриването на американското посолство в града.