Солидно пияни и дрогирани шофьори се вихрят по улиците в Пловдив

Крими

21-05-2018, 15:08

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Срещу всички извършители са образувани бързи полицейски производства

Мъж, седнал зад волана след употреба на алкохол и наркотици, бе заловен от служителите на реда в Асеновград. Около 20 часа вчера, на ул. „Никола Вапцаров“  униформените спрели за проверка лек автомобил „Мерцедес“. Колата управлявал 35-годишен жител, чиято алкохолна проба показала 1,66 промила, а тестът с драг чек дал положителен резултат.

В ранните часове на днешния ден в районното управление била отведена 32-годишна столичанка. Тя била засечена да шофира дрогирана лек автомобил „БМВ“ с поставени регистрационни табели на друго моторно превозно средство.
В хода на осъществения пътен контрол от петък до неделя от служители на областната дирекция на МВР били заловени и други шестима нарушители. На кръстовище в жк „Тракия“ в Пловдив 33-годишна управлявала с 1,84 промила, а на ул. „Славееви гори“ и бул. „Александър Стамболийски“ младежи на 21 и 22 години шофирали под въздействието на наркотици. Дрогиран бил и 19-годишен, хванат с колата си между Стамболийски и Цалапица.

В Куклен пък 61-годишен водач бил с над 2 промила алкохол.

Над 1,7 промила отчели дрегерите при 28-годишен, хванат край разклон за село Кадиево на пътя между Пловдив и Пещера и 30-годишен, засечен в село Труд.

Срещу всички извършители са образувани бързи полицейски производства.