В "Северен" изпратиха випускниците от „Олга Скобелева”

Мисия Пловдив

21-05-2018, 12:59

Снимка:

район „Северен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Празничната вечер премина с много забавления, музика и танци

Тържествено изпращане на випуск 2018 от комплекс за социални услуги „Олга Скобелева”, гр.Пловдив се състоя в петък - 18 май в сладкарница „Симона” в район „Северен” .

Кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев и заместник-кметът Лариса Кътова и тази година не пропуснаха да уважат абитуриентите от комплекса.

Слави и Ангел са двамата младежи, които приключват успешно своето образование, представени от директора на комплекса за социални услуги Албена Банчева.

Кметът Ралев поднесе на абитуриентите индивидуални подаръци с пожелания за здраве, много късмет, сбъдване на мечтите им и успешна реализация в живота.

Изключителни емоции предизвика прожектирането на избрани моменти от живота на Слави от настаняването му в дома на шестгодишна възраст до настоящия момент, като той не скри сълзите си от вълнение. Момчетата изказаха своята благодарност и уважение на целия екип, полагащ грижи за тях през годините като ги нарекоха „моето семейство”.

Гости на тържеството бяха председателят на Общински съвет в Пловдив Савина Петкова, бивши и настоящи възпитаници и дирекори на комплекса.

Празничната вечер премина с много забавления, музика и танци .