Дневен хороскоп - вторник, 22 май 2018

Хороскоп

21-05-2018, 18:33

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Денят не е подходящ за начало на важни дела, тъй като небесните влияния съдържат някои негативни моменти. Ще възникнат фактори, които ще възпрепятстват конструктивните отношения и решението на някои определени въпроси.

     
 

Телец

Добър ден за общуване с любимия човек, с членове на семейството и особено с лица от женския пол. Ще видите някого по нов начин. Не е изключено да ви се случи нещо от неочаквано естество.

     
 

Близнаци

Запазете спокойствие! Всяко нещо може да се превърне в повод да изпуснете парата от натрупаното вътрешно напрежение от последно време. Възможно неочаквано запознанство или неочаквани финансови постъпления, подаръци.

     
 

Рак

Цялата мъдрост на деня се заключава в две думи: “чакай и се надявай!” Това е именно съветът към вас днес. Всичко, което трябва да направите е да вярвате! Не се поддавайте на излишната импулсивност.

     
 

Лъв

Денят е благоприятен и вашите усилия няма да останат напразни, а резултатите ще се окажат именно такива, каквито ги искате. Полезно е сега да поработите за подобряване на личните си взаимоотношения.

     
 

Дева

Днешният ден съдържа голям потенциал в себе си. Очертава се да бъде интересен и плодотворен. Биха могли да се появят добри възможности пред вас. Разпореждайте се разумно с паричните си ресурси. 

     
 

Везни

Денят е благоприятен за делови и лични контакти, за активно взаимодействие, за преговори, съвещания, подписване контракти. Вие излъчвате шарм и хармония, което безусловно способства да привличате вниманието към себе си и работят във ваша полза. 

     
 

Скорпион

Денят не е твърде подходящ за интимни отношения. Трябва да сте много внимателни, ако предприемете нещо или въобще да ги избягвате. В личен план може да ви се появят нови перспективи.

     
 

Стрелец

Денят обещава да бъде интересен, но само ако се изявите като активни участници в събитията. Можете да празнувате и да се веселите не само в къщи, но и навън. Особено ще ви зарадва срещата с познати, с които скоро не сте виждали. 

     
 

Козирог

Денят е повече благоприятен за ангажименти от личностен характер, отколкото за делови. Ще бъдете изпълнени с нови емоции, с нови впечатления. Могат да възникнат нерешени проблеми или непредвидени събития. Бъдете готови да отреагирате. 

     
 

Водолей

Денят може да се окаже малко напрегнат за вас и да ви донесе известно безпокойство. Неочаквано днес може да намерите решение на важен проблем или отговора, който търсехте. В любовните дела не бъдете прекалено лекомислени.

     
 

Риби

Запазете спокойствие във всяка ситуация, каквото и да се случва. Кротко изразявайте вашите мисли. Лесно ще накарате другите да ви съдействат. Не се разпилявайте в различни дейности. Не е подходящо времето за изясняване на отношения.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Днес до 13:00ч: Не трябва да се поставя начало на продължителни дела, но е удачно е само за бързи и краткосрочни такива. В това време природата веднага откликва на всяка произнесена дума. Всичко казано може да се претвори в живота, за това трябва да се внимава какво говорим. Желателно е да се четат молитви и мантри. Да не се изричат проклятия.

След 13:00ч: Нежелателно е да се сърдите и да нервничите. Старайте се да останете спокойни и да се отнасяте с разумна доза ирония към събитията. Приемайте с радост всички изменения и бъдете открити към новото. Могат да възникнат нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела или да се случат непредвидени събития, затова е важно бързо да умеете да решавате проблемите. Не трябва да им се оставя време за развитие.