Юрген Клоп:Имаме време да се подготвим добре за мача

Ние сме наистина добър отбор

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп говори преди финала за Шампионска лига срещу Реал (Мадрид). Срещата за трофея е на 26 май (събота) от 21:45 чaса.

"Имаме време да се подготвим добре за мача. Чувстваме се наистина добре и заслужаваме да сме там, където сме. Сега искаме да доведем всичко това до най-добрия край. Реал (Мадрид) имат повече опит. Опитът е много важен в живота, но не е единственото нещо, особено във футбола. Предимство е, но може да допълниш това с желание, манталитет и много работа.

Ние сме наистина добър отбор и сме изпълнени с желание. Ние работим за нашата мечта. Надяваме се, че ще можем да го покажем. Да отидем там и да покажем ниво, което може би някои хора ще кажат, че не е възможно за нас. Но е възможно.

Ако не бяхме в добро психологическо състояние, нямаше да бъдем тук. Силни сме. Михаме през много трудни ситуации. Наистина съм щастлив от мястото, където сме. Ще се опитаме. Знаем какво ще означава това за всички хора в Ливърпул и всички по света, ако успеем да спечелим", завърши Клоп.