Барак и Мишел Обама стават продуценти

Свят

22-05-2018, 08:28

Снимка:

Facebook

Автор:

Марияна Толева

Всичко от Автора

Двамата искат да разказват истории, които вдъхновяват

Бившият американски президент Барак Обама и съпругата му Мишел сключиха договор с Netflix. Двамата ще бъдат продуценти на филми и сериали. За момента не се уточнява какви ще са точно проектите на семейство Обама, но в сключения договор е посочено, че те могат да варират от реалити формати до документални филми. Обама вече са създали и своя продуцентска компания.

"Една от малките радости по времето ми на държавна служба бе именно срещата с толкова много завладяващи хора от всички сфери на живота и това да им помогнем да споделят своя попит с по-широка аудитория. Ето защо Мишел и аз сме толкова развълнувани, че сме партньори в Netflix - надяваме се да покажем талантливите и вдъхновяващи гласове, способни да насърчават по-голяма съпричастност и разбирателство между народите и да им помагат да споделят историите си с целия свят.“, заяви бившият президент.

"Барак и аз винаги сме вярвали в силата на разказването на истории, които ни  вдъхновяват и ни карат да мислим различно за света около нас, помагат ни да отворим умовете и сърцата си към другите.“, споделя Мишел.

Когато се заговори за възможността семейство Обама да сключи подобен договор се повиха и предположения, че Барак Обама може да е водещ на дебати, свързани с важни обществени теми. За момента обаче потвърждение на подобна информация няма.