Дневен хороскоп - сряда, 23 май 2018

Хороскоп

22-05-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Предстои ви сериозна работа, но с вашите дела всичко ще е наред. Ще се откроите сред другите като ярка и делова личност. Нужен е ясен поглед върху всичко и да проявите повече изобретателност.

     
 

Телец

Външните обстоятелства дори да се променят, вие ще останете под въздействие на първите ярки впечатления. Нервното напрежение в службата ще се отрази на повечето от вас. Към него може да се добави и разочарование от нещо или от околните.

     
 

Близнаци

Не забравяйте, че всичко в този свят има двойствена природа. Не предизвиквайте късметът си, защото би могъл да се обърне срещу вас. Съблюдавайте непременно нравствените правила при общуване. Някои от вас не се чувстват в особено добра форма, но ще се оправят.

     
 

Рак

Леко и деликатно ще съумеете да спечелите на ваша страна хората, които са ви необходими. В семейните дела или в делата на ваши роднини са възможни финансови загуби или големи разходи. Интуицията сега може да ви подведе.

     
 

Лъв

Днес лесно ще успеете да се адаптирате към всякакви обстоятелства. Възможно е да получите приятна изненада от млад човек, но все пак не възлагайте големи надежди. Бъдете внимателни при работа с режещи предмети, възможни са срязвания.

     
 

Дева

Днес се постарайте да оправдаете очакванията на околните. Откажете се от важни делови преговори и делови срещи. Опитайте поне един ден да изкарате спокойно, без нервно напрежение и очакване.

     
 

Везни

Комбинацията между добросъвестност и твърдост във възгледите ще ви направи неоценима услуга. Не отстъпвайте нито крачка и обстоятелствата ще заемат правилните си места. Емоциите днес могат да ви подведат, не им се доверявайте.

     
 

Скорпион

В днешния ден ще имате усещането, че някои хора се стремят да ви обидят нарочно, но това съвсем не е така. Доре ще направите, ако се освободите от подозрението. Късметът ще ви съпътства, но няма да забележите веднага това.

     
 

Стрелец

През днешният ден сте прекалено доверчиви и лесно могат да ви подведат. Вие самите също може да решите да се възползвате от чуждата доверчивост за користни цели. Това не бива да се прави, както сами разбирате. 

     
 

Козирог

За днешният ден не се предвиждат някакви сериозни промени и събития. Сега събирайте сили. В този ден вашите чувства са напълно отрезвени и всички действия са добре премислени. Неподходящо време за скъпи или по-големи покупки.

     
 

Водолей

Тенденциите, които се оформят, явно не са съвсем във ваша полза и могат да ви накарат да промените начина си на действие. С контрол над разума и с упоритост ще се справите с всички възникнали препятствия.

     
 

Риби

Не е изключено днес да възникнат на неуредици на работното ви място, но ако запазите спокойствие и търпение, те бързо ще изчезнат. Не трябва да губите присъствие на духа, за да може се справите с по-трудните ситуации.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Енергията на деня носи напрежение. Време за промени, за втори шанс. Може да възродите старите проекти. Подходящо за тръгване на път, за контакти, за възстановяване на справедливост. Не бива да се сплетничи, нито да се злослови в този ден. Старайте се да не изразходвате енергията си. Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Добре  е да се очистите от всичко, което ви тегли назад: душата - от предишни грехове, тялото - от отрови, дома от ненужни и стари вещи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.От следобед нататък може да изпитате безпричинни страхове, да се увеличи безпокойството ви.