Дневен хороскоп - четвъртък, 24 май 2018

Хороскоп

23-05-2018, 18:31

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Благоприятният ден за много неща, включително по-сложни и отговорни. Ще имате шанс навреме да получите важна информация, да вземете правилните решения, да намерите най-краткия път към целта.

     
 

Телец

Не бързайте и се старайте да бъдете дискретни. Този ден ще се справите добре, ако всички ваши действия бъдат внимателно обмислени. Малко вероятно е да можете да избегнете неразбории, но те няма да ви объркат, няма да ви отклонят от важните цели.

     
 

Близнаци

Звездите ще бъдат на ваша страна и ще можете да се възползвате от това. Добри новини и примамливи предложения не са изключени. Втората половина на деня ще бъде по-напрегната. Има възможност за семейни кавги и разногласия. 

     
 

Рак

Можете да поемете инициативата, да започнете нови лични проекти. Много от вашите експерименти ще бъдат успешни. Вероятно е интересно и ползотворно пътуване, на което не е изключено да завържете ново запознанство.

     
 

Лъв

На този ден е по-добре да не планирате сложни и изморителни дела. Днес се уморявате по-бързо от обикновено и се нуждаете от повече почивка. Прекомерното напрежение е нежелателно, поради което самочувствието може да се влоши.

     
 

Дева

По-голямата част от деня ще премине лесно и приятно. Има вероятност проблеми, които са ви притеснявали в последно време да се разрешат бързо. Някои от вас ще изпитат неразположение, затова е добре да не се натоварвате с нищо.

     
 

Везни

Денят едва ли ще бъде особено плодотворен. Съществува малка вероятност нещо или някой да ви разстрои. Не се захващайте да обсъждате важни въпроси. Те няма да бъдат решени сега. Трудно ще приемете компромиси и от двете страни.

     
 

Скорпион

Денят може да бъде противоречив и неспокоен. Трудно ще е да запазите самообладание и да вземате умерени решения. Под влиянието на момента можете да направите неща, за които по-късно ще съжалявате. Не са изключени неочаквани новини или обаждане, които ще ви накарат да промените плановете.

     
 

Стрелец

Един добър ден за учене, събиране на информация, анализ на факти. Втората половина на деня е подходяща за приятелски и романтични срещи. Може да установите отношения с хора, с които преди това не сте намирали общ език.

     
 

Козирог

Първата половина на деня е напрегната. Някои неща няма да вървят както очаквате и не всички планове могат да бъдат изпълнени. Настроението ви може да се помрачи и не винаги ще успявате да запазите самообладание. Жертви на гнева ви понякога стават хора, които не са направили нищо лошо. Но натовареният период няма да продължи дълго, скоро ще можете да се вземете в ръце.

     
 

Водолей

Началото на деня ще бъде доста трудно. Лесно ще бъдете податливи на провокации. Понякога ще говорите под въздействието на емоциите и ще правите това, за което по-късно ще съжалявате. По-добре е да не се правят прибързани обещания, после едва ли можете и ще искате да ги удържите.

     
 

Риби

Денят е подходящ за разнообразни дейности. Ще намирате неочакван подход към решаване на общи проблеми, ще получавате бързи резултати. Подходящо е за общуване, особено през втората половина на деня и вечерта. Възможно е ново запознанство.

 

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

В този ден нищо не се случва случайно. Всичко, с което трябва да се справите днес, са вашите нерешени проблеми в миналото. Време е да ги решите. Въпреки че денят е тежък и опасен, не допускайте мрачни мисли в ума си и не очаквайте проблеми около всеки ъгъл. Не забравяйте, че всичко, което мислим, непременно го влагаме в нашия живот. Настройте се към положителното възприятие на живота и извлечете максимална полза от този ден. Важно е да не се поддавате на емоциите, а да запазите спокойствие. Не критикувайте! Вместо това поднасяйте комплименти. Повече хубави думи да излизат от устата ви. Не започвайте да спорите, защото трудно ще стигнете до помирение.