Красиви музикални вечери за 115-те празници на розата в Казанлък

Мисия

28-05-2018, 09:52

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Първо шествие на розоберачите в Казанлък

Официалното закриване на Фестивал на розата 2018 на централния площад в града ще бъде на 3 юни, неделя вечерта, 20,00ч.

Община Казанлък ще подари на своите жители и гости няколко красиви музикални вечери в богатата празнична програма на Фестивал на розата 2018. Не ги пропускайте!

На 1 юни - празник на град Казанлък очаквайте в петъчната вечер от 22,00ч. празничен концерт на едни от най-обичаните български популярни изпълнители Любо Киров и Маргарита Хранова и техни незабравими хитове на площад „Севтополис“.

2 юни, събота, по случай 100 години лютиерство в България, Музей на розата и концерт от 19,00ч. на елитните музиканти от камерен оркестър „Софийски солисти“ и техния изискан класически репертоар .

Същата вечер на площад „Севтополис“ от 22,00ч. ще започне пищният спектакъл на Национален фолклорен ансамбъл „Българе“ и виртуоза Веселин Кузмов – гайда.

Официалното закриване на Фестивал на розата 2018 на централния площад в града ще бъде на 3 юни, неделя вечерта, 20,00ч. с  концерт на младите дарования на българската музикална сцена Ива и Велислава Костадинови, наследили огромния талант и любовта към българския фолклор на легендарната народна певица Гуна Иванова

Насладете се на разнообразието от мелодии, ритми и цветове в 115-те празници на розата в Казанлък!Снимка на Деня

Щрихи от Плевен