Пето издание на турнира CAPE KALIAKRA OPEN

От 20 до 24 юни на трите голф игрища - Лайхаус, Блексийрам и Тракийски скали

Близо 190 играчи от 17 страни стартираха в първия голф турнир “Cape Kaliakra Open”, който се организира на трите игрища по Северното Черноморие, съобщават организаторите.

Петото издание на големия турнир – CAPE KALIAKRA OPEN 2018 предстои от 20 юни, като откриването ще стане на голф игрище Блексийрама.
Интересът към турнира CAPE KALIAKRA OPEN се увеличава с всяка година. В първите четири издания на турнира през 2014, 2015, 2016 и 2017 г. участват представители на над двадесет държави. Форматът на състезанието позволява на участници с различни умения да покажат най-доброто от себе си и да се състезават за престижни награди.

Това са три невероятно красиви голф игрища, разположени на българското Черноморие, близо до Нос Калиакра, само на час и половина полет от Москва, Виена, Прага и Централна Европа, които с основание се считат за едни от най-добрите в Европа. Различния им дизайн предполага избор от тактически и стратегически подходи към играта, което носи на голфърите невероятни емоции и предизвикателства до последната дупка. Две от игрищата са по дизайн на легендарния Гари Плеър, а третото от Иън Уузнам – и двамата шампиони от US Masters.