Мъж оскверни българския флаг

Крими

03-06-2018, 14:19

Снимка:

КАДЪР/YOUTUBE

Автор:

България Утре

Всичко от Автора

Потресаващото видео със запалване на националното ни знаме предизвика вълна от недоволство

Потресаващо видео се разпространява в интернет. Михаил Михайлов заплава националния флаг  пред Съдебната палата в София, а след това се изхожда върху него.  Видеото е споделено лично от автора му, който се представя като редактор на  сайта „Гласът на Стара Загора“.  В него се качват видеа и новини, насочени срещу управлението, а често има и клипове на самия редактор, които са доста възмутителни и изпълнени с вулгарен език.

В последното видео Михайлов споделя: „Днес, 02.06.2018 г., отидох пред Съдебна палата - София. Това е бърлогата на двете най-големите престъпни групи в България - Съда и Прокуратурата. Там запалих националния флаг на България, а после и се измочах отгоре му. Не очаквам жеста ми да трогне престъпници като Сотир Цацаров или Лозан Панов, както и мафиотските структури, които управляват - Съда и Прокуратурата. Надявам се чужди войски, без значение дали руски или османски, да дойдат и да изринат тази паплач!“

После се показват кадри на самото оскверняване на българския национален флаг.

Кадрите предизвикаха вълна от възмущение в социалните мрежи. „Няма ли кой да го научи на обноски тоя комплексар!?“, „Този е за обесване“, „Директно в Белене“ – са само част от коментарите за шокиращото видео.

В други свои коментари въпросният Михайлов определя страната ни като „тъпа“.