ДПС в недоумение – Владо Кузов тихомълком се присъединил към тях

Политика

04-06-2018, 15:31

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Габи Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Владо Кузов осиновил дете?

Бившият депутат от „Атака“ беше осъден за педофилия

Владо Кузов е станал член на ДПС преди няколко дни. Новината се разчу едва сега и хвърли в недоумение висши кадри от партията. Владимир Кузов е бивш депутат от „Атака“ със спорна биография. Бившият националист беше осъден за педофилия преди година. Условната му присъда обаче изтече, а той няма нарушения след това и официално се води реабилитиран.

„Кузов идва в организацията от около 2 месеца, има интересни идеи за развитието ѝ, ще бъде полезен за партията, а личният живот си е личен“, заявил пред „24 часа“ шефът на ДПС-Оборище Антон Тепавичаров, чийто член е вече Кузов.

„Тече проверка, скоро ще съобщим, изчакайте резултатите“, заявява лаконично пред „Дневник“ ръководителят на софийската организация на ДПС Нихат Кабил.

Междувременно висши партийци от ДПС са в тотален шок как и защо се е случило това членство. Факт е, че за да се присъедини човек към регионална партийна структура, не е нужно да се представя свидетелство за съдимост. Освен това срещу Кузов няма активни съдебни обвинения. Присъдата за педофилия обаче е налице. Миналото му при националистите – също.