Части на столицата без вода днес

Животът

05-06-2018, 08:09

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Център“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Братя Миладинови“ от бул. „Сливница“ до ул. „Кирил и Методий“; ул. „Гривица“ от бул. „Христо Ботев“ до ул. „Братя Миладинови“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Орландовци“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Железопътна“ от ул. „Кирил Пърличев“ до ул. „Босилеградска“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Гео Милев“, жк. „Христо Смирненски“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Боян Магесник“ от ул. „Слатинска река“ до бул. „Проф. Цветан Лазаров“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Константин Фотинов“, кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Константин Фотинов“ от ул. „Баба Тонка“ до ул. „Княгиня Тамара“.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Дамяница“, кв. „Карпузица“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Средорек“ и ул. „Огнеборец“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хотнишки водопад“, в.з. Малинова долина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хотнишки водопад“.

Във връзка с изграждане на водомерна шахта и монтаж на водомерен възел в кв. „Факултета“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Суходолска“ №30.