Гръцката алтърнатив рок група INK ще участва в Burgas Jam

Животът

05-06-2018, 15:10

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Почти 1200 виртуози-математици превземат Бургас

Промо билетите свършват

INK е името на поредното качествено попълнение в многолюдния музикален отбор на китарния фест Burgas Jam 2018. Това е алтърнатив рок група от Александруполис, Гърция, сформирана през 1999 година. Момчетата от INK са излизали на една сцена с  Джеф Мартин (The Tea Party), The Twilight Singers, Puressense, Craig Walker. Те са участвали в големи фестивали, наред с имена като Faith No More, Fun Lovin Criminals, Clawfinger. Свирили са и на Spirit Of Burgas.

INK имат уникално звучене. Когато свирят, те са изцяло потопени в музиката, която правят. Не се влияят от мейнстрийма. За тях не е важно какво е модерно сега, за да се придържат към него. Звучат така, както им харесва - без излишества и без компромиси.

Междувременно стартира продажба на билетите за новото издание на Burgas Jam. Можете да се снабдите с тях от мрежите на Eventim и Grabo, касата в Културен дом на нефтохимика, магазин "Саундгардън" в Безистена, а от 4 юни ще се предлагат и на лятна каса "Часовника".

Един билет струва 18 лева, но първите 400 са на промоционална цена от 14 лева. Повечето промо билети са продадени, но още имате шанс да вземете някой от последните.