Фандъкова: Ремонтът на ул. „Граф Игнатиев“ върви в срок

Мисия София

05-06-2018, 16:42

Снимка:

facebook

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спаси София: Ремонтът на "Графа" е изключително необходим

В началото на юли започва рехабилитацията на бул. „Васил Левски“ между Ректората на Софийския университет и ул. „Граф Игнатиев“

Ремонтираме цялостно ул. „Гюешево“ в район „Възраждане“ - изграждаме нови тротоари и преасфалтираме пътните платна. Улицата е квартална, но понася сериозен трафик, като се използва за движение от южна посока към центъра на София. Стартирахме специална програма за ремонт на тротоари и квартални улици, за която кметовете на райони имат задължението да следят дейността на строителните фирми. Без подпис на районния кмет на изпълнителите ням ада бъде заплащана извършената работа. Това коментира в социалната си мрежа във Фейсбук кметът на София, Йорданка Фандъкова.

"До дни започва изграждането на кръгово кръстовище на ул. „Папарат“ и ул. „Захари Зограф“, ще завършим и неремонтирания участък от ул. „Боянска“, добави тя.

"В началото на юли започва рехабилитацията на бул. „Васил Левски“ между Ректората на Софийския университет и ул. „Граф Игнатиев“. Графиците на работа се синхронизират с тези на ул. „Граф Игнатиев“. Заедно с преасфалтирането на булеварда се подменя и релсовия път в кръстовището и се изгражда подлез към новата метростанция", обясни кметът.

"Ремонтът на ул. „Граф Игнатиев“ върви в срок - екипите на „Софийска вода“ приключват изграждането на нова канализация между ул. „Гарибалди и ул. „Алабин“. „Целият релсов път в участъка е демонтиран и започна бетонирането за основата на новия релсов път. Изгражда се и основата за гранитните плочи на пл. „Славейков“. В началото на юли ремонтът на ул. „Граф Игнатиев“ ще продължи със затваряне на втория участък от ул. „Г. С. Раковски“ до бул. „Васил Левски“, написа още Йорданка Фандъкова.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"