Фандъкова: Ремонтът на ул. „Граф Игнатиев“ върви в срок

Мисия София

05-06-2018, 16:42

Снимка:

facebook

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спаси София: Ремонтът на "Графа" е изключително необходим

В началото на юли започва рехабилитацията на бул. „Васил Левски“ между Ректората на Софийския университет и ул. „Граф Игнатиев“

Ремонтираме цялостно ул. „Гюешево“ в район „Възраждане“ - изграждаме нови тротоари и преасфалтираме пътните платна. Улицата е квартална, но понася сериозен трафик, като се използва за движение от южна посока към центъра на София. Стартирахме специална програма за ремонт на тротоари и квартални улици, за която кметовете на райони имат задължението да следят дейността на строителните фирми. Без подпис на районния кмет на изпълнителите ням ада бъде заплащана извършената работа. Това коментира в социалната си мрежа във Фейсбук кметът на София, Йорданка Фандъкова.

"До дни започва изграждането на кръгово кръстовище на ул. „Папарат“ и ул. „Захари Зограф“, ще завършим и неремонтирания участък от ул. „Боянска“, добави тя.

"В началото на юли започва рехабилитацията на бул. „Васил Левски“ между Ректората на Софийския университет и ул. „Граф Игнатиев“. Графиците на работа се синхронизират с тези на ул. „Граф Игнатиев“. Заедно с преасфалтирането на булеварда се подменя и релсовия път в кръстовището и се изгражда подлез към новата метростанция", обясни кметът.

"Ремонтът на ул. „Граф Игнатиев“ върви в срок - екипите на „Софийска вода“ приключват изграждането на нова канализация между ул. „Гарибалди и ул. „Алабин“. „Целият релсов път в участъка е демонтиран и започна бетонирането за основата на новия релсов път. Изгражда се и основата за гранитните плочи на пл. „Славейков“. В началото на юли ремонтът на ул. „Граф Игнатиев“ ще продължи със затваряне на втория участък от ул. „Г. С. Раковски“ до бул. „Васил Левски“, написа още Йорданка Фандъкова.