Бомбите в Ботевград са заложени от Пелов?

Крими

06-06-2018, 15:59

Снимка:

МВР

Автор:

Александра Милева

Всичко от Автора

Такъв сигнал проверяват от МВР

МВР проверява сигнали за бомби, заложени от убития Пелов. Това заяви пред „Дарик“ зам.-министърът на вътрешните работи Стефан Балабанов. По думите му министерството разполага с информация за подготовката на „голям удар“ от страна на Пелов.

По-рано днес бяха намерени взривни вещества в апартамент в жилищен блок в Ботевград. За това потвърди пред журналисти и главният секретар на МВР Младен Маринов. Извикани са специалисти от отряда за борба с тероризма, които да ги обезвредят, уточни той.

„Това е един изключително тежък и дълъг процес, операцията продължава. Целият блок е отцепен. Имаме служители на специализираните служби, които обезвреждат бомби, взривни вещества. Това е продължение на цялата тази дейност на Пелов. Той е готвил нещо ужасно и за да се приключи всичко, ще трябва още много работа“, заяви Балабанов.

 „Човек, който ходи с раница, с бомби и с взрив в себе си, какво може да готви? Нещо срещу наши служители, срещу странични граждани - всичко може да предположи човек“, каза още зам.-министърът.