Откриване на Летен детски клуб „Играй и учи”

От 19 юни до 23 август 2018 г.

Пред  децата е голямата лятна ваканция. В библиотеката ги очаква едно вълнуващо лято, изпълнено с много игри и забавления. На 19 юни /вторник/ от 10.00 ч. в Регионална библиотека „Дора Габе” ще стартират заниманията на Летен детски клуб „Играй и учи”.

 От 19 юни до 23 август 2018 г. Регионална библиотека „Дора Габе”  предлага на децата от Добрич и гости на града, на възраст от 6 до 14 г. 201 идеи срещу скуката!  В Летен детски клуб „Играй и учи” от 10.00 до 12.00 ч. във Вторник ще четем приказки, а после ще рисуваме по прочетеното, Сряда е ден за занимателни игри, пъзели и ребуси, шах, разнообразни забавно-познавателни игри, а в Четвъртък предстои пътешествие в света на любими анимационни филми.

Освен за малчуганите, заниманията на детския клуб са отворени и за техните родители,  баби и дядовци.

Единственото условие е всички участници да са регистрирани ползватели на библиотеката. Напомняме, че таксата за календарна година е 2.00 лв.

 

Заниманията се провеждат в интерактивната зала на библиотеката, в която вече е обособен новооборудван детски кът за приятно и уютно прекарване на детските занимания.