За 18-ти път стартира Модна фиеста в Албена

Добрич Лайф

07-06-2018, 10:26

Снимка:

DobrichUtre.bg

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Лятото започва с 18-тата Модна Фиеста Албена

Започва 17-та Модна фиеста Албена

Кристина Димитрова ще снима нов летен клип край морето

Курортът Албена отново е домакин на голямото лайфстайл събитие на лятото 2018  – „Модна фиеста -18”. Началото бе дадено снощи с пресконференция на организаторите.

Продуцентът Мариана Аршева  обеща на гостите на комплекса четири дни наситени с багри, красота и феерия.  40 са участниците в това издание. Ще бъдат представени бански костюми, бельо, аксесоари, официални тоалети, спортни облекла, булчински тоалети. Младите манекени ще представят  продукти на „Анджи фешън”,“ Яша“, „Сватбен ден“, „Лейди София ”, „Мери фешън”, „Марини фешън”, „Маркос”, „Сенсейшън”, „Мери блу”.

Модната фиеста край морето ще бъде открита с появата на най-красивия мъж на десетилетието Диян Христов, който ще видим в ролята на Джеймс Бонд. Водещ на фиестата и тази година ще бъде Искрен Пецов. Чаровната Кристина Димитрова ще представи поредната си нова песен за лятото, като клипът за парчето ще бъде сниман край морето по време на фиестата.  Днес е предвидено ревю на бански костюми, бельо и аксесоари, на което ще можете да се насладите край басейна на хотел „Фламинго гранд“ от 11 часа, а от 20 часа ще дефилират красиви манекенки с официални облекла. На 8 юни край басейна на хотел „Парадайс блу“ посетителите ще могат да се включат и в състезание със сладоледи. Аквапаркът „Аквамания“ пък ще домакинства на състезание със слънцезащитни лосиони  и също ще зарадва своите гости с красивите облекла, демонстрирани от също така красиви манекенки. Заключителната вечер на фиестата ще събере на 9 юни всички почитатели на новите модни тенденции във вариете-театър Албена.