Ел Маестро: Имам само 32 мача като старши треньор

Знам,че Фернандо Каранга е важен за ЦСКА

"Назначението ми е риск за мен и за ЦСКА, но ще видим как ще се развият нещата", открито заяви новият наставник на "армейците" Нестор Ел Маестро.

35-годишният сърбин замени Христо Янев начело на "червените", след като през изминалия сезон постигна голям успех в Словакия - изведе Спартак (Търнава) до шампионската титла.

"Роден съм в Сърбия. Разбирам някои неща на български език. Ще се постарая да го науча идеално до януари. Смятам, че няма да ми е трудно", каза Ел Маестро на пресконференцията по официалното си представяне в ЦСКА.

"ЦСКА е най-големият клуб в България и всички искат само едно - успехи! Лудогорец е седем пъти шампион, което не е случайно. Ще ни бъде трудно да се борим, но ще направим всичко по силите си, за да постигнем успехи. Имам само 32 мача като старши треньор, през годините бях помощник и натрупах ценен опит. Уверен съм в себе си, че мога да свърша добра работа. С Мирко Сломка работихме 10 години в три различни клуба, той ми помогна много. Бях помощник и една година на Торстен Финк. Постоянно се учиш и надграждаш", коментира Ел Маестро.

"Знам, че Фернандо Каранга е важен за ЦСКА. Важно е да остане. Не само той, има трима-четирима ключови играчи. Ще привлечем още нови футоблисти. Да, притиснати сме от времето, но няма да бързаме. Ще вземем правилните решения по селекцията", добави новият треньор на ЦСКА.