Слънчево време над Северното Черноморие в събота

Животът

08-06-2018, 18:50

Снимка:

DobrichUtre.bg

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Повече от половината българи планират да ходят на море

Вълнението на морето ще е около 2 бала

В събота над Северното Черноморие ще бъде предимно слънчево. Сутринта в отделни райони ще е с мъгла, а през деня ще има временни увелчения на облачността. Валежи са малко вероятни. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток. Максималните температури на въздуха ще са от 23° до 27°. Температурата на морската вода е 21-24°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.
През нощта ще преобладава ясно време. Към края на нощта на места в източните райони за кратко ще се образува ниска слоеста облачност или мъгла.
Утре ще преобладава слънчево време. Около и след обяд над западните райони ще започне да се развива купесто-дъждовна облачност. До края на деня и през нощта срещу неделя в много райони от западната половина на страната ще има краткотрайни, на места интензивни валежи от дъжд и гръмотевични бури. Ще има условия за градушки. В Източна България ще се задържи почти без валеж и с повече слънчеви часове. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максималните температури ще са предимно между 28° и 33°.