Силно пловдивско представяне на Модна Фиеста Албена

Най-голямото лайфстайл събитие на лятото се проведе от 6 до 9 юни

С много блясък и стил завършва днес 18-тото издание на Модна Фиеста Албена. Най-голямото лайфстайл събитие на лятото се проведе от 6 до 9 юни в курортен комплекс Албена.
Новите тенденции в елегантните облекла, банските костюми, бельо и аксесоари демонстрираха звезди на родния моден подиум. Най-съвременни модели в сферата на униформеното облекло пък показаха пловдивските „Бултекс 99“ с марката си BeUnique. „Все по-често получаваме предложения да представяме работно облекло в модни дефилета. Причина за това е силното влияние на силуетите и цветовите решения на защитните облекла върху колекциите на световни модни гиганти.“, коментираха от „Бултекс 99“. „В колекция есен/зима 2018/2019 г. Prada замениха традиционния за тях найлон с неон и светлоотразители. Силно влияние наблюдаваме и в колекциите на Calvin Klein, Dior, Lacoste, Koché, Fendi и др.“, допълниха от пловдивската фирма.
Участие в Модна Фиеста Албена 2018 взе и пловдивският Мистър Пловдив Стоян Димов. За пореден път в дефилетата участва Мистър България Диан Христов, обявен след допитване за най-красив мъж на десетилетието. Перфектно дефиле направи и третият Мистър Свят Али Алиев.  
Водещи на събитието бяха Искрен Пецов и чаровният Ивайло Колев. Заедно с тях най-новите си парчета представиха Кристина Димитрова и Соня Немска. Продуцент на събитието е Мариана Аршева