Sofia Puppy Parade се провежда днес

София Лайф

10-06-2018, 10:32

Снимка:

pixabay

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Тази година мотото ще бъде „Навиците на домашните четириноги зависят от вас“

От 11.00 до 18.00 ч. в София ще се проведе поредното издание на Sofia Puppy Parade.

Това събитие се организира вече трета година поред. На кучешката поляна на Южен парк, зад Музея на Земята се събират собственици и любители на кучета от всякакви породи. Всички, взели участие в събитието, си тръгват с много награди.

На последното издание на Sofia Puppy Parade дойдоха 1500 човека с 300 кучета. Мотото беше „Подари прегръдка на бездомно куче“. Присъстващите бяха запознати с това как да събират биологичните отпадъци на любимците си, как да приобщят малкото кученце към семейството, как да се обучават домашните любимци, защо е добре да се кастрира домашния любимец и още много полезна информация бе предоставена на присъстващите.

В миналогодишното издание участваха Августин Господинов, Михаела Филева, Константин Трендафилов, Мис България 2017.

Посетете тазгодишното издание Sofia Puppy Parade заедно със своите любимци и семейства, за да се забавлявате заедно.

Тази година мотото ще бъде „Навиците на домашните четириноги зависят от вас“ като ще се наблегне върху необходимата култура при отглеждането на домашни любимци.

Вече има потвърждение за участие от едни от най-известните и авторитетни компании, произвеждащи кучешки аксесоари и храни. Ще присъстват и известни личности от страната, както и зам.посланика на Финландия. Това е държавата, от която са почерпени много добри практики, свързани с отношенията куче – човек.