Ваканцията на отличниците 2

Животът

11-06-2018, 09:32

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

Инициативата се провежда съвместно с филиал „Студентски“ на Столична библиотека

За втора поредна година район „Студентски“ стартира инициативата „Ваканцията на отличниците 2“. В нея ще се включват 30 четвъртокласници с най-висок успех от двете общински училища – 8. СУ „Васил Левски“ и 55. СУ „Петко Каравелов“. Поради големия интерес от страна на ученици, учители и родители тази година Ваканцията ще е две седмици: от 11 до 22 юни 2018 г.

Предвидени са повече занимания по изкуства, спорт и екология, посещение на Зоологическата градина и участие в интерактивна презентация на фондация „Четири лапи“, посещение на Детския отдел на Столична библиотека, открити уроци по народни танци и латино танци, начално обучение по бейзбол, крикет и хокей на трева, урок по актьорско майсторство, образователни игри с издателство „Клевър бук“ и посещение на Детски научен център „Музейко“.

Инициативата се провежда съвместно с филиал „Студентски“ на Столична библиотека.

Проектът е финансиран от Програма за изпълнение на Общинска стратегия за физическото възпитание и спорта на Столична община и се реализира в подкрепа на инициативата „София – Европейска столица на спорта през 2018 г.“