Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ ФЕН КУПА Карнобат“

Спорт

11-06-2018, 12:51

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Палатков лагер в подкрепа на децата с увреждания в Бургас

Съставите на „Реал Мадрид - екзарх Антимово“ и „Светкавицата“ се изправиха един срещу друг в малкия финал и се наредиха съответно на трето и четвърто място

Първото издание на футболния турнир „ГЕРБ ФЕН КУПА Карнобат“ – 2018 г. събра 8 отбора на изкуственото игрище на градския стадион. „Домакините“ от сборния отбор на ПП ГЕРБ-Карнобат излязоха на терена с капитан - общинския координатор на партията и зам.-областен управител на Бургас Владимир Крумов. Те успяха да завоюват първото място след оспорван финал срещу отбора на „Недко и приятели“. 

Съставите на „Реал Мадрид - екзарх Антимово“ и „Светкавицата“ се изправиха един срещу друг в малкия финал и се наредиха съответно на трето и четвърто място.

Всички победители получиха специални купи, професионални футболни топки и грамоти.

За откриването на „ГЕРБ ФЕН КУПА Карнобат“ пристигнаха областният координатор на партията и депутат Димитър Бойчев, народният представител Ася Пеева, зам.-областният управител на Бургас проф. Севдалина Турманова и други официални лица.

Димитър Бойчев подкрепи предложението на домакините, турнирът да се превърне в традиционен за общинската структура на ПП ГЕРБ Карнобат.