Англия ще търси впечатляващ Мондиал

Спорт

11-06-2018, 13:10

Снимка:

bnr.bg

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Пеле вдъхна кураж на Рашфорд

Лампард: Кейн трябва да е капитан на Англия

Неймар отново бележи за Бразилия

Англия ще търси впечатляващ Мондиал. Всеки път англичаните тръгват за световно с мисъл за титлата. И винаги се получават издънки.

Този път обаче няма да има извинения,ако "трите лъва" не се класират поне за четвъртфинал. Групата на отбора има един дразнител за   Англия и това е Белгия. Дори и отборът да остане на второ място пак ще има лек жребии за осминафинал.


А страна като Англия добере ли се до четвъртфинал вече ще си възвърне самочувствието на световна футболна сила  сред първите осем. И после вече всичко е възможно.


Рашфорд отбеляза много крави гол във вратата на Коста Рика пазена от стража на Реал Кейлор Навас. Уелбек бе на точното място за да вкара втори гол с глава. Англия показа в тази среща своите добри страни.



В последната си контрола във Виена Бразилия победи Австрия с 3:0. Неймар продължава да показва отлична форма и отново вкара гол. За разлика от Англия, тимът на Бразилия отива в Русия директно за титлата. Битката ще е ожесточена. По пътя към нея може да се окажат Франция, Германия, Аржентина, както и Испания. А защо не и Англия.

Въобще чака ни отново оспорван Мондиал. Грандовете трябва да спечелят първите места в групите, ако не искат да бъдат изненадани като втори в неподходящи потоци. Така,че още от самото начало ни очакват интересни мачове.