Приключенската фотоакадемия в Камен бряг

Добрич Лайф

11-06-2018, 16:45

Снимка:

Фейсбук - EKO NORD Kamen Brjag‎

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Камен бряг събра почитателите на джаза

"Джулай морнинг" отново ще прозвучи край Камен бряг

Тя ще събира "ловци" на фотокадри през юли

Приключенската фотоакадемия в село Камен бряг ще събере търсачи на силни усещания и ловци на фотокадри в дните между 21-26 юли, съобщават от община Каварна за десетото издание на форума.

Академията традиционно се организира от Юри Чарийски - преподавател в Университета по приложни изкуства във Виена, Австрия,създаденото от него сдружение "Еко Норд" за опазване на флората и фауната по Северното Черноморие и крайморската община.
В Приключенската фотоакадемия най-любопитните ще получат първите уроци по фотографски техники и композиции, ще заснемат фоторепортажи по тема, портрети, ще правят нощни снимки и други. Приключенците ще пребивават в палатков лагер в двора на кметството в Камен бряг, а заниманията ще бъдат в информационния център в селото и живописните околности.Академията ще "поведе" хората с фотоапарати, които трябва да са навършили поне 14 години,и на походи, пикници, забавни игри.
Според обявения правилник на академията участниците трябва да имат своя екипировка - фотоапарат, статив, лаптоп. За приключенията са нужни още туристически обувки, раница, дъждобран. Тези,които имат и музикален талант, да вземат и инструмент по желание, заръчват организаторите.