Община Стара Загора обявява конкурс за най-приветливо междублоково пространство

Животът

13-06-2018, 08:52

Снимка:

Община Стара Загора

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

Крайният срок е 30 юни

Община Стара Загора отправя покана към всички жители, които се грижат за своите междублокови пространства, да запечатат уюта и красотата, създадена от тях, и да се включат в атрактивен фотоконкурс. Снимките на обектите ще се изпращат като лично съобщение до страницата във фейсбук на Дирекция "Транспорт, чистота и екология", информират от пресцентъра на общината. Необходимо е да се подаде и информация за точен адрес, както и лице и телефон за контакт. Крайният срок е 30 юни.
От 1 юли, фотосите ще бъдат публикувани в социалната мрежа, където всеки един старозагорец и ценител на природата, грижата и сръчността ще може да даде своя глас за най-добре поддържано и приветливо място между жилищни сгради.
Конкурсът ще приключи на 15 юли (неделя), а най-добрите междублокови пространства ще бъдат обявени на 16 юли (понеделник). Първите три от тях ще получат и подаръци от Община Стара Загора. Предвидени са дървесна, цветна и храстова растителност, както и паркова мебел, с които да се допринесе за още повече приветливост между жилищните сгради.
Чрез инициативата на Дирекция "Транспорт, чистота, екология" се цели показването на добрия граждански пример, посочват от пресцентъра на Община Стара Загора.Снимка на Деня

Щрихи от Плевен