Пресконференция преди турнира от Волейболната лига на нациите във Варна

Селекционерите на България, Бразилия, Франция и Канада говорят на 14 юни от 14 часа в Двореца на културата и спорта

Селекционерът на България Пламен Константинов и треньорите на Франция, Бразилия и Канада ще дадат официална пресконференция преди началото на турнира във Варна от Волейболнтата лига на нациите


Официалната пресконференция преди началото на турнира от Волейболната лига на нациите във Варна ще се проведе в четвъртък, 14 юни, от 14 часа, в пресцентъра на зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта,съобщи БФ Волейбол.

На срещата с медиите ще присъстват четиримата селекционери на отборите, които участват – Пламен Константинов (България), Лоран Тили (Франция), Стефан Антига (Канада) и Ренан Дал Зото (Бразилия).

Сблъсъците от Волейболната лига на нациите във Варна ще се проведат от 15 до 17 юни. Първият двубой между олимпийския шампион Бразилия и бронзовите медалисти от последната Световна лига Канада е в петък, 15 юни, от 15,30 часа. Първият мач на селекцията на Пламен Константинов е в петък от 18,30 часа – България посреща Франция. В събота от 15,30 играят Бразилия и Франция, а от 18,30 – България и Канада. В неделя от 15,30 е мачът Франция – Канада, а от 18,30 е срещата България – Бразилия. Билетите за мачовете във Варна от най-комерсиалния волейболен турнир са в продажба в мрежата на Eventim и на касите на Двореца на културата и спорта.

*Акредитациите за турнира във Варна ще се получават след края на официалната пресконференция с четиримата треньори