Гости от 5 континента на Бридж феста в Албена

Спорт

16-06-2018, 13:25

Снимка:

pixabay.com

Автор:

dobrichUtre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Добричлии с успехи на бридж ваканцията в Павел баня

От 19 юни

Само няколко дни ни делят от откриването на най-значимото събитие в българския спортен бридж - Международния бридж фестивал "Албена", който тази година ще има своето 36-о издание в едноименното ваканционно селище, съобщава за "Център спорт" организаторът Стефан Георгиев.
Състезатели и гости от 5 континента и от над 15 държави ще имат удоволствието да се срещнат в игрова и приятелска обстановка в прекрасните конферентни зали на хотелски комплекс "Фламинго Гранд" със стотици майстори на бриджа от целия свят. Фестивалът ще бъде открит на 19 юни, вторник, в 16 часа от комплексния управител на комплекса Фриц Фелдмайер по време на първия двойков турнир за купата на "Добруджански хляб" АД.
В програмата са включени 4 едносесийни двойкови турнира,блиц отборен турнир, двусесиен турнир за смесени двойки,трисесиен главен двойков турнир и трисесиен открит отборен турнир. Началото  на всички сесии е от 16.00 часа, като само финалите на открития отборен турнир ще започнат в 10.00 ч. на 1 юли /неделя/.
Домакините от ваканционно селище Албена са се постарали да осигурят перфектни условия за игра, настаняване, отдих и развлечения, а организаторите от СК "Дама купа" осигуряват игрово и съдийско обслужване на най високо световно ниво, съобщава centersport.org.