Започна лагерът на националния отбор по художествена гимнастика в Япония

Сутринта в базата ROSE CAMP бяха издигнати националните флагове на България и Япония

Започна вторият подготвителен лагер в Мураяма за българския национален отбор по художествена гимнастика.

Сутринта в базата ROSE CAMP бяха издигнати националните флагове на България и Япония, а г-н Кацухико Ягучи шеф на отдел “образование за цял живот”, както и отговорник за събитията, свързани с олимпийските игри в Токио през 2020 към общината на град Мураяма.представи доброволците в базата, които ще се грижат всичко с престоя на нашите момичета да бъде наред и нищо да не им липсва докато са на японска земя.

Г-н Ягучи приветства българската делегация с "добре дошли" и им пожела успешна работа и приятно прекарване в Япония. Той отново подчерта, че е изключителна чест за град Мураяма и за базата ROSE CAMP да приеме на своя територия такива звезди като българските гимнастички от националния отбор!

Ерика Зафирова получи специален подарък - една златна гимнастичка, изготвена по нейна снимка, като подаръкът бе по специална поръчка на екипа на национален отбор - жени (индивидуално), по повод завършването на средно образование на Ерика и нейния абитуриентски бал.

Първата тренировка на Невяна Владинова и останалите момичета премина много добре, всички тренираха с настроение и желание, а довечера любезните японски домакини са поканили нашата делегация на специално парти за "Добре дошли".