Части от София ще са без вода

Животът

19-06-2018, 08:07

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, предават от дружеството.

Във връзка с монтаж на спирателен кран на ул. „Фредерик Жолио Кюри“ в жк „Изток“ се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 15:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Латинка“ от ул. „Антон Павлович Чехов“ до бул. „Цариградско шосе“, ул. „Райко Алексиев“ от ул. „Акад. Методи Попов“ до ул. „Фредерик Жолио Кюри“.

Във връзка с изключване на уличен водопровод на ул. „Гюешево“ в жк „Сердика“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 19:30 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Гюешево“ от бул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Три уши“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Свети Георги Победоносец“ в кв. „Кремиковци“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Св. Георги Победоносец“ от ул. „Радивоя“ до ул. „Света Петка“.

Във връзка с прекъсване на уличен водопровод на бул. „Цариградско шосе“ в кв. „Горубляне“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 ч. на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Обреща“, по ул. „Самоковско шосе“ от ул. „Георги Белов“ до бул. „Цариградско шосе“ и бензиностанция на OMV.