Търси се - Еличка Шумилина е изчезнала на 15 юни

Общество

19-06-2018, 11:20

Снимка:

Фейсбук

Автор:

Ани Валентинова

Всичко от Автора

Последно е видяна в столичния квартал „Дружба“

Столичната полиция издирва Еличка Георгиева Шумилина, съобщиха от МВР. 83-годишната жена е видяна за последен път на 15 юни, около 13:00 часа, когато напуска дома си в столичния квартал „Дружба“, и оттогава е в неизвестност.
„Баба ми е изчезнала в ж. к. „Дружба“ 1. Последно е имало контакт с нея в 6 часа следобяд и се знае, че е паднала в храсти или горичка“. Това е написала в социална мрежа внучката на изчезналата жена, която се е обадила и е казала, че е паднала. По-късно обаче батерията на телефона й се е изтощила и от тогава близките й нямат контакт с нея.
Жената е висока около 162 см, пълно телосложение, къса коса и кафяви очи. Няма данни за това с какво е била облечена. Възрастната жена е трудно подвижва, придвижва се с бастун. От полицията призовават хората, които имат информация за възрастната жена, да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112, 02/9825310, 02/9827339 или в най-близкото районно управление.
„Получихме огромно съдействие и подкрепа от телевизии, интернет сайтове, доброволци, познати и непознати от Фейсбук. 8-мо РПУ и пожарната се постараха много усърдно, СДВР я обяви за национално издирване“, написа синът на изчезналата жена и помоли хората за съдействие.