Дневен хороскоп - вторник, 26 юни 2018

Хороскоп

25-06-2018, 18:33

Снимка:

bulgariautre

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

Овен

Шансовете за успех са високи. Ще се справяте доста добре. Някои успешни съвпадения, неочаквани събития, могат да ви помогнат да определите плановете за бъдещето, да вземете някои решения.

     
 

Телец

Ще бъде доста трудно да запазите спокойствие. Често ще се намират причини за безпокойство и загриженост. Ще имате усещането, че другите не винаги ви разбират. Всички решения относно финансите трябва да се вземат самостоятелно и без бързане. Не е желателно да се обсъждат сериозни въпроси от професионален или личен характер с други хора.

     
 

Близнаци

Началото на деня може да започне трудно, но втората му половина ще бъде по-интересна. Днес някои Близнаци ще имат запознанство, което ще получи романтично продължение, ако поемете сами инициативата.

     
 

Рак

Ще ви бъде трудно да се съсредоточите, тъй като има толкова интересни неща наоколо. Способността ви да се концентрирате ще е равна на нула. През целия ден ще проявявате по детски любопитство и ще превключвате вниманието си от едно на друго. Отворени сте към нови тенденции и идеи.

     
 

Лъв

Това е добър ден. Малко вероятно е той да бъде белязан от някои изключителни успехи или значителен напредък в делата ви, но като цяло ще бъдете доволни от това, как се развиват събитията. Възможно е да получите добра новина или лично за вас, или за някои близки хора.

 

     
 

Дева

За повечето от вас денят ще премине сравнително спокойно - дава възможност за възстановяване на силата и подготовка за нови постижения. Ще имате възможност да получите полезна информация или да се запознаете с хора, от които може да се научи много.

     
 

Везни

Благоприятен ден за делово общуване. Особено добре ще се проведат срещите в неформална атмосфера. Лесно може да се постигне съгласие и разбирателство между партньорите. Следобед възможни малки недоразумения, но без особени последици.

     
 

Скорпион

Днес Скорпионите ги очакват положителни моменти, но дали те ще бъдат резултат от лични усилия или на слепия случай, е трудно да се каже. Възможно е просто да имате късмет и той да ви посети там, където не сте очаквали. Избягвайте усложненията, включително сложните любовни интриги.

     
 

Стрелец

Днес ще избегнете да направите сериозна грешка, но в някои случаи все още можете да попаднете в капан. Основният фон на деня все пак е доста положителен. Някои Стрелци ще изпаднат дори в романтично и лирично настроение.

     
 

Козирог

Днес дори най-прагматичните Козирози могат да си позволят да бъдат творчески личности, авантюристи или идеалисти. Ако е възможно, в този ден отказвайте отговорните мероприятия и се въздържайте от всякакви инициативи, които могат да имат последствия.

     
 

Водолей

Хармонията, която сте постигнали, трябва всячески да я пазите и да се опитате да я съхраните, тъй като в дадения период е много лесно да бъде разрушена. Днешният ден ще донесе на много свободни Водолеи късмет в сърдечните дела.

     
 

Риби

Днес поддържайте добри отношения с всички хора, без изключение. В същото време не трябва да се доверявате напълно на никого и понякога не трябва да вярвате дори и на интуицията си. Чувствителността ви ще бъде засилена и сте склонни да отивате в крайностите.

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Някой или нещо ще ви накара да видите доброто в живота. Обърнете внимание днес на вашите деца или на вашето вътрешно дете. Погрижете се за него, вижте от какво се нуждае и задоволете нуждите му. Може и да се позабавлявате в компания на възрастни по детски. Отпуснете сърцето си и въображението. Повеселете се на воля.

Освободете се от злобата и обидите, почувствайте душата си свободна и изцелена. Не става лесно, но с усилие на волята и с желание, можете да започнете да се настройвате на тази вълна. Ако сте упорити, ще ви се получи. Всичко в този живот е въпрос на нагласа – чувствата, емоциите, навиците; това, което харесваме или не харесваме. Очистете душата си от негативни емоции – животът е твърде кратък, за да си го вгорчаваме още повече. Простете за обидите, направете го единствено заради себе си, за да отхвърлите товара, който носите на гърба си. Когато прощавате на себе си и другите, вашата карма се очиства от товара на миналите грешки.