С концерт Пловдив казва "Не на наркотиците!"

Той е под надслов "Изборът е ТВОЙ – живей, мечтай, обичай!”

Във връзка с изпълнение на общинската политика в областта на наркоманиите за 2018г., по случай Международния ден за борба с наркотиците – 26.06.2018г., Общинският съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ - Пловдив, организира ежегоден концерт.

Концертът ще се проведе на сцената на Военен клуб - Пловдив от 18:30 часа днес.

Общинският съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационен център - Пловдив, организират концерта с доброволци от младежки организации, млади таланти и професионални изпълнители под надслов „Изборът е ТВОЙ – живей, мечтай, обичай!” в кампанията на общинската структура „За да успеем, първо трябва да повярваме, че можем!”.
Събитието ще бъде открито от председателя на Общински съвет по наркотични вещества Живка Йовчева.
Със своето участие младежите ще заявят съпричастност в борбата с психоактивните вещества и ще кажат „НЕ на наркотиците!”.
Инициативата има за цел да покаже една различна  алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора чрез ангажираност с изкуство и творчество в областта на музиката и танците.
Общинският съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационен център – Пловдив, поема нелеката отговорност да мобилизира, подкрепи и вдъхнови хората от различни възрастови групи и социални съсловия, да предприемат действия срещу употребата на наркотици.
Ежегодният концерт е под патронажа на кмета на Община Пловдив инж.Иван Тотев.