Пияни, без табели и книжка залови пътна полиция през вчерашния ден

Задържани са за по 24 часа

На 27 юни, около 09:50 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от Д.Г. (43 г.) от  Добрич. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,34 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа.

На 27 юни, около 15:20 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с полска регистрация, управляван от Р.С. (52 г.) от с. Дъбрава. При извършената проверка за употреба на алкохол дрегерът отчита наличието на 1,35 промила в издишания от водача въздух. Задържан за 24 часа.

На 27 юни, около 18:30 часа в с. Ловчанци, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген”, без регистрационни табели, управляван от криминално проявения С.Ц. (40 г.) от с. Полк. Иваново.

По трите случая са образувани бързи полицейски производства.

 На 27 юни, около 11:00 часа в с. Карапелит, е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от Х.С. (46 г.) от с. Карапелит. В хода на проверката е установено, че водача е неправоспособен и управлява кола с едногодишен срок от наложено му наказание по административен ред, съобщават от ОД на МВР в Добрич.