Дневен хороскоп - събота, 30 юни 2018

Хороскоп

29-06-2018, 18:49

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

bulgariautre.bg

Всичко от Автора

 

Овен

Денят може да се каже, че ще е добър за вас. Ще се радвате на доброто си настроение и хармоничните взаимоотношения. Все пак има вероятност да се разбунтувате от нещо нередно и несправедливо, което сте видели около себе си.

     
 

Телец

Тих и спокоен ден. Понякога и спокойствието е нещо много хубаво. Избягвайте да напрягате мисълта си за работата и грижите си. Отпуснете се. Денят е благоприятен за развлечения и сексуални занимания

 

     
 

Близнаци

Днес трябва да съчетаете мъдрост и благородство в едно. Не задържайте дълго време в себе си това, което ви тежи. Намерете близък приятел, на когото можете да се доверите и се освободете от излишните емоции.

     
 

Рак

Днес твърдо сте решени да действате активно, без никакво отстъпление. Правилно постъпвате като отстоявате позициите си и държите на правата си. Накарайте другите да се съобразяват с вас. По-добре да сте на хората в устата, отколкото в краката.

     
 

Лъв

Денят предразполага към добро, хармония и възможност да бъдете в мир със себе си. Възможно е да преживеете нещо необичайно и вълнуващо. Времето ще благоприятства влюбените.

 

     
 

Дева

Днес ще сте леко разсеяни и отнесени и лесно можете да допуснете грешки. Просто умът ви е сега на друго място. Опитайте да подредите мислите си. Напълно се откажете да спорите и да се изяснявате с когото и да е.

     
 

Везни

Днес ще бъдете късметлии и във всичко ще ви върви. Избягвайте да се претоварвате с работа. Изглаждайте напрежението, умиротворявайте хората около себе си. Денят е благоприятен за любовни срещи и занимания.

 

     
 

Скорпион

Възможно е събитията да поемат друга посока на развитие от очакваната, но обстоятелствата просто трябва да се приемат такива каквито са. Гледайте по реалистично на всичко. Не се оставяйте на някои хора да ви пълнят главата с глупости.

     
 

Стрелец

По всяка вероятност няма да успеете да свършите всички задачи, които сте  си набелязали, но това не трябва да е повод за притеснение. Нужно е да се проявите като добри дипломати в личните отношения. Сега това е особено важно.

     
 

Козирог

Добре ще е да запазите спокойствие и да избягвате излишното суетене. Обещание, което сте забравили да изпълните, може да ви създаде проблеми в известен смисъл. Не вършете на другите работата и не поемайте чужди ангажименти

     
 

Водолей

Днес може да преживеете приятни моменти, но не е изключено да се наложи да минете през някои трудности. Бъдете разумни и въздържани - това за съжаление е единственият начин да се предпазите от необмислени действия.

     
 

Риби

В известен смисъл щастието ви е във вашите ръце. Можете да обърнете някои неща в своя полза. Напънете въображението си. Ако сте в конфликтни отношения (особено с личния си партньор), поемете вие инициативата по сдобряването, но подхождайте внимателно към това.

                              

     

СЪВЕТИТЕ НА ФОРТУНА

 

Денят е прекрасен за любов във всичките й проявления. Забравете думите “трябва” и “длъжен”. Не правете това, което не ви се прави и ви е тежко и неприятно. Ден за разкрепостяване, захвърляне на задръжките и вътрешна свобода. Може да се откажете от самоограниченията и открито да се радвате на живота във всичките му проявления. Време за радост и веселие. Почувствайте, че животът е игра. Ако изпълните днешният ден с любов и радост, ще почувствате, че Бог се радва заедно с вас. По собственото си настроение и състояние можете да определите правилно ли сте избрали своя път. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими. А ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите,  замислете се какво не е наред в живота ви и с вас. Ако сте в приповдигнато настроение, с бодър дух, значи сте здрави както физически, така и психически.