Седмичен хороскоп за 1 - 8 юли 2018

Хороскоп

01-07-2018, 18:33

Снимка:

bulgariautre.bg

Автор:

Ивелина Пенчева

Всичко от Автора

 

 

Овен

Време е да влезете в крак със ситуацията.

През седмицата ще се проявите като много добри анализатори и стратези. Всяка позиция ще бъде проверявана по три пъти, за да се избегнат грешки и проблеми. Ще вдъхновявате околните, но вие се пазете от интриги, измами и предателства. Възможни са необичайни запознанства. При мартенските Овни отношения, които ще започнат романтично, скоро ще останат само приятелски. Бракът или връзката при обвързаните може да се окаже под заплаха, тъй че, ако са ви скъпи отношенията, направете всичко възможно да ги съхраните.

Благоприятни дни- 2

Неблагоприятни дни- 5, 6

     
 

Телец

Никой не носи готови решения в живота си.

В живота ви може да се появят бивши възлюбени или приятелски отношения да прераснат в нещо повече. Впрочем сега не е най-подходящото време за романтични запознанства и чувствени похождения. Дори мислите ви ще бъдат заети от други дела. Проблеми могат да очакват тези, които се занимават с изчисления и точни разчети, носят материална отговорност. Често следва да проверявате оформянето на документите. Ще почувствате намаляване на жизнения тонус, а здравето ви ще изисква съблюдаване на медицински предписания, диети, режими.

Благоприятни дни- 3, 4

Неблагоприятни дни- 2, 7, 8

     
 

Близнаци

Всеки има право на своя шанс

Седмицата ще ви подари не малко запомнящи се събития. Нараства силата на вашето обаяние и убедителността на словото ви.  Получена информация ще се окаже много важна. За предпочитане е да бъдете много внимателни. Пазете здравето си. Сведете до минимум вашата активност, не предприемайте прибързани решения особено в любовен план. Постарайте се да не обиждате близкия си човек, тъй като може да го загубите. От взаимните обвинения и сцени на ревност нищо няма да спечелите. Успехи ще имате, ако бъдете по-отговорни и тактични.

Благоприятни дни- 2, 5, 6

Неблагоприятни дни- 3, 4

     
 

Рак

Всеки се изправя пред неповторими възможности умело дегизирани като неразрешени проблеми.

През новата седмица ще ви се иска да можете да угодите на всички, но не се оставяйте тежестта на проблемите и чуждата вина да се стоварят върху вас. Чака ви период на съблазни, на които трудно ще противостоите. Най-важното за вас ще са професионалните дела и отношенията с приятели. На работното място са възможни конфронтации с началниците или колегите. Голяма е вероятността да бъдете неправилно разбрани,  думите ви неправилно изтълкувани. По-добре замълчете и дайте вид, че конфликтът не ви засяга. Не обръщайте внимание на клюки и интриги. Избягвайте да започвате важни дела. Въздържайте се от големи физически натоварвания.

Благоприятни дни- 3, 4, 7, 8

Неблагоприятни дни- 5, 6

     
 

Лъв

„Лесно мога да бъда удовлетворен, но само с най-доброто.”

Основната област на приложение на вашите сили ще бъде укрепване позициите ви в социума. Много важни ще са отношенията с приятели и съмишленици. Бъдете внимателни към различни знаци и съвпадения. Сега не започвайте нови дела и не прибързвайте с важните решения. Тези, които са на ръководна длъжност да не предявяват завишени изисквания към подчинените си, не им поставяйте никакви условия. В личен и семеен план не се опитвайте да решавате всички проблеми с един замах, а действайте постепенно.

Благоприятни дни- 5, 6

Неблагоприятни дни- 2, 7, 8

     
 

Дева

Да си нормален не е добродетел, а липса на смелост.

Сега не трябва да завързвате романтични отношения с колега или делови партньор. Тази любов няма да доведе до нищо добро. Изобщо при някои Деви животът им може да се обърне с главата надолу. Може да узнаете и тайна, която отдавна не ви е давала покой. Не се препоръчва да започвате и ремонт, както и да купувате битова техника. Освен това не просвещавайте близки хора във вашите замисли. Някои неща оставете само за себе си. Не са изключени заболявания на нервна почва или интоксикация. Избягвайте гастрономическите излишества.

Благоприятни дни- 7, 8

Неблагоприятни дни- 3, 4

     
 

Везни

Като се усмихваш, се чувстваш по-добре. То ти се връща.

За вас ще бъдат много важни всички въпроси свързани с брак, семейство и партньорство. Проявявайте максимум загриженост към тези, които се нуждаят от нея - децата и възрастните. Отложете засега започването на вашите честолюбиви планове. Усилията ви най-вероятно ще доведат до обратният резултат.

Тези, които пребивават в състояние на търсене на партньор, едва ли ще срещнат сега истинската любов. Възможно е романтичните ви отношения постепенно да преминат само в приятелски, а за започване на нови няма да имате нито сили, нито време.

 Благоприятни дни- 2

Неблагоприятни дни- 5, 6

     
 

Скорпион

„Аз съм от ония, които са създадени за изключения, не за закони.”

Време на хаос в личния живот. Ще липсва стабилност и постоянство в отношенията. В основата на проблемите са чувството за ревност или повишените изисквания един към друг. При възникване на нова връзка не бързайте да възлагате надежда и да си правите дългосрочни планове. Друга причина за безпокойство може да се окаже собственото ви здраве или това на близките ви. Сега не е най-подходящото време за започване на основен ремонт, но идеален период за избавяне от всичко старо и ненужно.

Благоприятни дни- 3, 4

Неблагоприятни дни- 2, 7, 8

     
 

Стрелец

Животът е прекалено къс, за да се преживява като малък.

Вашата душа ще жадува за промени и романтика, докато в същото време планетното влияние предупреждава да бъдете колкото се може по-практични и предпазливи. Особено ще е трудно на декемврийските Стрелци, на чиито плещи лежи двоен товар и ще бъдат склонни да вземат решения не в своя полза. Трудно ще бъде на мнозина да бъдат сериозни и отговорни, след като гледат на работата като на развлечение. Близки хора ще ви помогнат при решение на някои от проблемите ви. Не отклонявайте помощта им - сами трудно ще се справите.

Благоприятни дни- 2, 5, 6

Неблагоприятни дни- 3, 4

     
 

Козирог

Живеем бедни, но горди, гладни, но влюбени.

Избягвайте високомерния тон и баналните нравоучения. Предпочитайте индивидуален творчески подход. Вашата сексуална привлекателност и обаяние ще ви обезпечат с повишено внимание от страна на противоположния пол. Възможно е да възобновите предишна любовна връзка, защото ще откриете нови качества и това ще възобнови страстта ви. Пазете се от случайни любовни връзки, тъй като може да останете огорчени. Като цяло здравето ви е добро, но са уязвими гръбнака, костите и краката.

Благоприятни дни- 3, 4, 7, 8

Неблагоприятни дни- 5, 6

     
 

Водолей

Нещата не са нито добри, нито лоши - нашето мислене ги определя като такива.

Не предприемайте никакви значителни стъпки. Добре ще бъде за вас, ако можете да се откажете от всички дела и да се отдадете на заслужена почивка. Това касае особено февруарските Водолеи. Ситуацията на работното място може да се усложни. Възможни са конфликти с ръководството и разногласия с колеги, а също проваляне на делови срещи или планове. Повишено внимание се изисква към децата. Научете се да намирате общ език с тях. Не налагайте на партньора си своята гледна точка, не повишавайте тон, не се поддавайте на чувството си за ревност.

Благоприятни дни- 5, 6

Неблагоприятни дни- 2, 7, 8

     
 

Риби

„Бъди звезда до края, във Ада и във Рая!”

През юли е необходимо да бъдете предпазливи, съсредоточени, търпеливи и много внимателни към всичко ставащо. Това касае особено мартенските Риби. В живота ви може да се върнат хора, с които сте се били разделили. Рискувате да надцените собствените си възможности. Избягвайте двойнствените ситуации и да оставяте неразрешени въпроси. И не се противопоставяйте на целия свят! Опитайте се да откриете и положителните моменти. Ако досега в семейството сте имали спорове, то настъпва вече добро време за примирие.

Благоприятни дни- 7, 8

Неблагоприятни дни- 3, 4