Части на столицата без вода днес

Животът

03-07-2018, 08:13

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Кежова“ в кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 16.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:кв. „Челопечене“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Дръстър“ в кв. „Факултета“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Дръстър“, ул. 349, ул. „Борис Сарафов“, ул. „георги Папанчев“

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Костенец“ в жк. „Сердика“ , се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Костенец“ от ул. „Житница“ до бул. „Инж. Иван Иванов“.

Във връзка с изграждане на уличен водопровод на ул. „Светослав Минков“ в кв. „Кръстова вада“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Светослав Минков“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Проф. Милчо Лалков“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Филип Кутев“ в Промишлена зона „Хладилника“, се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 20.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: по ул. „Сребърна“ от ул. „Филип Кутев“ до ул. „Шаварски път“.