Сватба за чудо и приказ вдигнаха влюбени в Петрич

Сватба за чудо и приказ вдигнаха влюбени в Петрич! Младият мениджър Александър Топков от Петрич грабна красавицата Татяна Ружкина, за да създадат семейството, за което и двамата са мечтали!

Църковният ритуал се състоя в черквата "Света Богородица", а гражданският ритуал в комплекс "Хановете" в присъствието на над 300 гости от цялата страна. Много от приятелите на младоженците дойдоха от различни градове в Европа.

За тържественото събитие пристигна и малката Александра Левакова чак от Чикаго, за да стане шаферка на любимия си вуйчо, чието име носи.

Но преди двата ритуала имаше и други!

Най-напред по стар обичай с музика, песни и хора приятели и близки на младоженците отидоха да канят кумовете - семейство Тотеви, а след това заедно с тях - да искат булката. След дълго "пазарене", че така лесно не се дава хубаво момиче! - булката най-сетне беше "грабната" от  веселата и щастлива група сватбари и заедно с младоженеца и кумовете тръгна към черквата.

Щастливите родители - сем.Ружкини и сем.Валентина и Иван Топкови, посрещаха многобройните гости с чаша шампанско в ръка.

Имаше много цветя и подаръци, много музика, млади весели хора, оркестри, танци и наздравици, и разбира се - "Горчиво!" за младоженците. Масите бяха отрупани с какво ли не - богато и пребогато.

И всеки, дошъл на сватбата, беше щастлив, защото усмивките не слизаха от лицата на младоженците, а тяхното щастие беше радост за всички.

Сега младоженците - младото семейство Татяна и Александър Топкови - са на сватбено пътешествие край Охридското езеро. Попътен вятър и бъдете винаги щастливи!

И както се казва в старинното сватбено пожелание - тази година булка, догодина - люлка!