Части на столицата без вода

Животът

05-07-2018, 08:09

Снимка:

Столична Община

Автор:

sofiautre

Всичко от Автора

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. 5, кв. „Враждебна“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. 30, ул. 32, ул. 5, ул. 8.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Московска“, Център , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Московска“ от ул. „11ти август“ до ул. „Париж“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Момчил войвода“, жк. „Яворов“, се налага спиране на водоподаването от 12:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Момчил войвода“ от ул. „Цар Иван Асен II“ до ул. „Хан Омуртаг“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Първа българска армия“ жк. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. “Първа българска армия“ от бул. „Илиянци“ до ул. „Константин Преславски“; ул. „Професор Иван Георгов“, ул. „Константин Преславски“, ул. „Павел Бобеков“, ул. „Шлосер“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Асен Игнатов“, с. Бусманци , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Асен Игнатов“ от ул. „Вучко Игнатов-Даскала“ до ул. „Родината“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хан Кардам“, кв. „Васил Левски“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хан Кардам“ от ул. „Рилска обител“ до ул. „Селимица“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Стефан Караджа“, с. Горни Богров , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Стефан Караджа“, ул. „Морава“, ул. „Здравец“, ул. „Александър Стамболийски“.