Сидеров прати Корнелия на неделно училище

Политика

05-07-2018, 12:14

Снимка:

Атака

Автор:

Александра Милева

Всичко от Автора

Още по Темата:

БСП не успя да свали председателя на КЕВР

Дебатът по искането на БСП за смяна на шефа на КЕВР се изостри

В остър диалог влязоха лидерът на „Атака“ Волен Сидеров и председателят на БСП Корнелия Нинова. „Атакистът“ прати Нинова на неделно училище по време на дебатите по искането на социалистите за освобождаването на шефа на КЕВР Иван Иванов.

„Имаме политически лица, които стоят начело на регулаторен орган. Предлагам те да не бъдат от квотата на парламента и да бъдат без партийни пристрастия. Запознайте се с предложенията ми г-жо Нинова, неделното училище е отворено“, обърна се към соцлидера председателят на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров от парламентарната трибуна по време на дебатите за искането от БСП предсрочно прекратяване на шефа на КЕВР.

Председателят на „БСП за България“ отвърна на поканата на Сидеров да отиде в неделното му училище, каквато покана й е отправил няколко пъти според нея, но с едно условие. „Веднага ще отида, ако първият урок е как изпълнява „Планът Сидеров срещу колониалното робство", след като вече е в управлението“, заяви Нинова.

Сидеров от своя страна обеща лично на Нинова да увеличи броя на учебните часове в неделното училище и коментира, че се радва че социалистката чете програмата му.